Afdeklat zwart grenen hout | lengte 180 cm

Artikelnummer: 004915

Om jouw zwarte grenen schutting helemaal af te maken, heb je een afdeklat nodig die de hardhouten tuinschermen beschermt tegen regenval en tevens voor een chique afwerking zorgt. Maak jouw tuinafscheiding nu nóg mooier.

Zwarte grenen afdeklat

Werk jouw mooie grenen schutting nu af met een in zwart gedompelde grenenhouten afdeklat. Deze afdeklat past perfect bij de zwarte grenen schutting van Hekwerkonline en zorgt voor een strak en mooi geheel.

De schutting afdeklat, of deklat, is geschikt voor tuinschermen met een rechte bovenkant. De afdeklat zal op de bovenkant van de schutting bevestigd worden. Hiermee zorgt de hardhouten afdeklat ervoor dat er bij regen geen water op de hardhouten tuinafscheiding blijft liggen. Hierdoor blijft de kwaliteit van het hardhout beter en gaan de hardhouten latten van de tuinschermen ook langer mee. Zo kun jij optimaal genieten van jouw nieuwe schutting!

Afdeklat voor jouw schutting van Hekwerkonline

De grenen afdeklat van Hekwerkonline is toepasbaar op grenen tuinschermen met verticale latten of planken. De afdeklat is standaard 180 cm lang en de uitsparing, of inkeping van de hardhouten afdeklat, is circa 8,5 cm breed.

Met deze afdeklat geef je jouw schutting optimale bescherming, zodat je er zelf jarenlang plezier van kunt hebben.

100% kwaliteit bij Hekwerkonline

Hekwerkonline streeft ernaar om atlijd goede kwaliteit te leveren en staat 100% achter haar producten. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de branche en doen er alles aan om jouw advies op maat te geven. Om een passende tuinafscheiding te vinden die voldoet aan jouw tuin en eisen bieden wij je een breed aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven met veel mogelijkheden om jouw tuinafscheiding af te werken en uit te breiden, zoals tuinpoorten.

Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat jouw bestelling goed en snel geleverd wordt op het gewenste adres. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen en geven jou de mogelijkheid om zelf de gewenste leverdatum en levertijd te kiezen, zodat je jouw bestelling niet hoeft te missen!

Wil je graag in contact komen met een van onze professionals? Neem dan contact met ons op of begin een gesprek via onze chat!  

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
Hulp Nodig?