Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDEALiDEAL

Met iDEAL betaal je eenvoudig via jouw eigen bank. Kies in het afrekenproces voor de betaalmethode iDEAL en kies vervolgens jouw bank. Na het plaatsen van de bestelling word je doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw eigen bank. Hier kunt je in een veilige omgeving de betaling uitvoeren.

Visa/MasterCardVisa/MasterCard

Wij accepteren ook creditcard betalingen via Mastercard & Visa.

BillinkBillink

Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met 'Billink'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!

AfterpayAfterpay

Met Afterpay betaalt je jouw bestelling achteraf, nadat je jouw bestelling thuis hebt ontvangen. Zodra jouw bestelling door ons geleverd is, ontvangt je een betaaloverzicht in de Afterpay app of per e-mail. De betaling kun je direct, maar uiterlijk binnen 14 dagen, via de app of de betaalknop in de e-mail voldoen.

PayPalPayPal

Met PayPal betaal je eenvoudig met jouw e-mailadres en wachtwoord. Je hebt hiervoor een account nodig bij PayPal. De betaling kan middels een gekoppelde creditcard of automatische afschrijving van jouw gekoppelde bankrekening gebeuren. Als je voldoende PayPal saldo hebt kan er ook middels dit saldo betaald worden.

BunqBunq

Eén simpele app waarmee je in alle vrijheid je geld kan beheren, sparen, uitgeven en investeren. Zoals jij dat wil. 

BancontactBancontact

Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met uw Bancontact-kaart. In webshops en apps kunt u bovendien ook de Payconiq by Bancontact-app gebruiken: vlot en veilig!

Belfius Pay ButtonBelfius Pay Button

Belfius is een van de grootste banken van Belgie. Met Belfius Pay Button bieden zij een online betaalmogelijkheid waarbij uw klanten op uw website kunnen betalen via hun zichtrekening, ook mobiel! Het maakt Belfius Pay Button tot een gewaardeerde betaalmethode onder Belgische consumenten.

KBC / CBCKBC / CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

Hulp Nodig?