Wij hebben twee soorten dubbelstaafmatten hekwerk in ons assortiment. De gebruikelijke variant op onze website (staven met een diameter van 6 en 5 millimeter, zogenaamde 6/5/6 variant) alsmede een robuustere variant. De robuustere variant heeft bij ons het label “Pro” omdat we deze variant vaak tegenkomen bij bedrijfsterreinen en langs bijvoorbeeld het spoor. Nog meer stevigheid en dikwijls voorgeschreven in specificaties van de overheid. De Pro dubbelstaafmatten hebben staven met een diameter van 8 en 6 millimeter, ook wel omschreven als de 8/6/8 variant. Wij leveren het Pro pakket dubbelstaafmatten met ronde palen en bijpassende beugels.

Bevestiging in de grond

Ook voor het Pro pakket hebben wij een aantal opties om de palen te bevestigen in of op de grond. Der palen kunnen in de grond gezet worden zonder versteviging of middels de volgende opties:

Super stevig hekwerk

De Pro dubbelstaafmatten (8/6/8 variant) in combinatie met de ronde palen inclusief beugels zijn de stevigste in z’n soort. De kwaliteit van de producten is net zoals de 6/5/6 variant “best-in class”, echter biedt het product meer stevigheid. Productie van dit product vindt ook plats in Nederland. Door de oppervlaktebewerking (verzinkt en gecoat) is het product letterlijk niet kapot te krijgen en daarmee uiterst duurzaam.

Compleet pakket

Het Pro dubbelstaafmat hekwerk pakket wordt middels de calculator geselecteerd en bevat de volgende producten:

  • Dubbelstaafmatten
  • Ronde palen
  • Bevestigingsbeugels inclusief slotbouten
  • Bijbestelde producten zoals voetplaten of privacystroken

Het bestellen is uiterst eenvoudig gemaakt door de door ons gemaakte calculator te gebruiken. Het ingeven van een viertal variabelen zorgt ervoor dat alle benodigde materialen in het pakket terecht komen. Daarna kan simpelweg worden over gegaan tot bestellen.

Hulp nodig?

Ook al maakt onze calculator het bestellen eenvoudig, niet alle situaties kunnen worden uitgerekend in dit systeem. Wij staan via de telefoon, e-mail of chat voor je klaar om te ondersteunen bij het bestellen of voor (technisch) advies.

Hulp Nodig?