Jouw tuin compleet maken met dit Deluxe pakket dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmatten worden naast houten schuttingen meer en meer toegepast als tuinafscheiding. Beide producten zijn een veel gemaakte keuze, dubbelstaafmatten hebben als voordeel dat je zicht blijft houden buiten de tuin en “gaan een leven lang mee”. Het Deluxe dubbelstaafmat hekwerk pakket is onderscheidend met prachtige beugels waarmee de hekwerkpanelen aan de palen worden bevestigd.

Bevestiging in de grond

Na het selecteren van de productopties, volgen opties voor het bevestigen van de palen. Naast de optie “ik wil niets bestellen voor bevestiging” krijg je een viertal opties:

  • Kongcrete installatiekit een opvulmiddel met twee componenten
  • Snelbeton mortel supersnel hard om een (~15 minuten) om snel verder te kunnen
  • Betonmortel de tijd voor drogen bedraagt zo’n 2 uur
  • Voetplaat dit is een uitstekende optie bij een poort bij een harde (betonnen) ondergrond (inkorten van de paal dien je zelf te doen)

Stevig hekwerk

De dubbelstaafmatten hebben een maas van 20x5 centimeter waardoor het product stevig is. De kwaliteit van de producten is “best-in class”, geproduceerd in Nederland. Door een zink- en coatlaag, zijn deze producten zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt het product nagenoeg onderhoudsvrij en geeft het een lange levensduur.

Compleet pakket

Het Deluxe dubbelstaafmat hekwerk pakket wordt compleet geleverd. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Om het bestellen eenvoudig te maken, kan onze calculator gebruikt worden. Met het invoeren van hoogte, aantal meters, gewenste kleur en het aantal hoeken doet onze calculator de rest. De materialen kunnen worden afgehaald bij onze vestiging of aan huis worden bezorgd. Ook deze keuze is aan jou, voor een ervaring met Grenzeloos gemak.

Advies gewenst?

Onze calculator is van dienst in vele gevallen. Mocht hulp gewenst zijn bij het bestellen, onze medewerkers helpen graag. Telefonisch tussen 09:00 uur en 17:00 uur en gedurende de gehele dag via e-mail.

Hulp Nodig?