Enkelstaaf hekwerk pakket

Ons enkelstaaf hekwerk pakket wordt standaard geleverd met:

  • Enkelstaafmatten, deze zijn 4,7 mm dik en hebben een breedte van 250 cm.
  • Palen inclusief bevestigingsmaterialen
  • Afdekdoppen voor op de paal

Optioneel:

Contact

Heb je een vraag of hulp nodig bij de bestelling van jouw enkelstaafmat hekwerk? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of stel je vraag via onze chat.

Van Merksteijn Fences - Onze producent van dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten.

De producten hebben een hogere kwaliteit dan elektrolytisch verzinkte hekwerkpanelen. Lage CO2-uitstoot in het productieproces.
Hekwerken gemaakt van thermisch verzinkte draad hebben een uitzonderlijk, onovertroffen gladde oppervlakte. De laagdikte van de coating is 100 μm met poeder van hoge kwaliteit dat tweemaal wordt aangebracht. Dit zorgt voor de beste hechting op de laspunten. Zeer elastische poedercoating, belangrijk voor het buigen van een radius of voor het inkorten van dubbelstaafmatten. Met 10 jaar garantie en 1.500 uur zoutsproeitest zonder te roesten krijgt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Productie met 75 jaar knowhow.
Verzinkte draad vervaardigd uit staal en zink. Milieuvriendelijke productie met lage CO2-uitstoot. Exacte naleving van de afmetingen bij het lassen van de matten. Productie zonder scherpe randen en zinkpunten.Robot gestuurde volautomatische poedercoating.
Chemische voorbehandeling met nanotechnologie voor een top hechting van de poedercoating.
Afgewerkt met 100 μm speciaal elastisch poeder van hoge kwaliteit. Geen roest en 10 jaar garantie op de coating.
Roestvrij na meer dan 1500 uur in de zoutvernevelingstest. Hoge UV-bestendigheid, duurzaam en een constante mooie optiek.

GEPRODUCEERD DOOR PROFESSIONALS
GEPRODUCEERD MET KWALITEIT
GEPRODUCEERD MET TROTS
GEPRODUCEERD IN HOLLAND
GEPRODUCEERD VOOR UW THUIS

Hulp Nodig?