Grenen hout schutting

De tuinschermen zijn gemaakt van grenenhout. Doordat het grenen hout is geïmpregneerd, kan het goed tegen verschillende weersinvloeden. De verticale planken van het tuinscherm voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een sfeervolle uitstraling. Het kan zijn dat er witte of groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Hout is een natuurproduct en door verschillende weersomstandigheden kan het hout gaan werken. Dit komt vaak door de warmte en luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes ontstaan.

De combinatie van de houten palen en houten schutting zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. Een hout schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee.  

Hout schutting compleet pakket

Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe houten schutting op twee verschillende manieren bestellen:

  • De grenen schutting panelen en de houten palen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
  • Het complete grenen houten schutting pakket bestellen.

Het complete pakket voor een grenen houten schutting wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

In dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk voor het aantal planken. Hoe meer planken er op een tuinscherm bevestigd zijn, hoe meer privacy je schutting geeft. Hekwerkonline heeft de volgende type grenen tuinschermen in het assortiment: 17 planks (15 + 2), 19 plank (17 + 2), 21 planks (19 + 2) & 23 planks (21 + 2).

Extra opties voor jouw beton hout schutting

Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een grenen poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy. Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen, maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.

Advies op maat?

Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste tuinafscheiding passend bij jouw wensen. Neem contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Is een hout beton schutting niet helemaal wat jij zoekt? Kijk ook eens naar ons aanbod zwart grenen schuttingen of dubbelstaafmatten.

Hulp Nodig?