Retourneren

Ben je consument? Dan heb je de mogelijkheid om de overeenkomst binnen een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen te herroepen. Daarbij gelden de volgende regels:

  1. de bedenktijd duurt 14 dagen, te rekenen vanaf de dag waarop je het product hebt ontvangen;

  2. om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je middels een ondubbelzinnige verklaring aan ons laten weten dat je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken. Daarvoor is noodzakelijk, maar ook voldoende, dat deze verklaring binnen de bedenktermijn van 14 dagen aan Hekwerkonline.nl wordt verzonden;

  3. je kunt voor de verklaring gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping/ontbinding (zie hieronder), maar dit is niet verplicht;

  4. in geval van goederen die niet per gewone post kunnen worden verzonden (dit zal in de regel het geval zijn), zorgen wij er vervolgens voor dat de goederen bij jou worden opgehaald. De hiermee verbonden transportkosten dien je zelf te dragen; de hoogte van deze kosten is afhankelijk van onder meer de afmetingen en het gewicht van het/de te retourneren product/en. In de regel varieert dit voor bestellingen die als pakket kunnen worden verzonden van € 7,50 tot € 15,- en voor bestellingen die als pallet moeten worden geleverd van € 30,- tot € 120,-, een en ander afhankelijk van de omvang van de bestelling. Het staat je vrij om het product/de producten via een andere transportdienst aan ons te retourneren. In dat geval verzoeken wij je ons dit onmiddellijk per e-mail (info@hekwerkonline.nl) te laten weten. In dat geval dien je het product/de producten binnen een nadere termijn van 14 dagen, te rekenen vanaf het moment van de herroeping van de overeenkomst, aan Hekwerkonline te retourneren. De kosten van retournering komen voor je eigen rekening. Je dient het product/de producten te verzenden aan: Hekwerkonline.nl (Fenceweb B.V.), Nijverheidsweg 35 7671 DA Vriezenveen.

  5. U ontvangt binnen 14 dagen van ons alles wat u betaald heeft om het product geleverd te krijgen retour, derhalve inclusief bezorgkosten voor het geval de gehele bestelling wordt herroepen. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering ten gevolge van het gebruik van het product/de producten dat verder gaat dan nodig is om aard, kenmerken en werking daarvan vast te stellen. Wij betalen u terug op dezelfde wijze waarop u ons heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product retour hebben ontvangen.

Download hier het modelformulier voor ontbinding / herroeping. Heb je nog vragen, neem dan per e-mail contact op met Hekwerkonline.nl via pro@hekwerkonline.nl.

Hulp Nodig?