Schuttingen

Schutting groothandel

Als toonaangevende schutting groothandel, stelt Fenceweb alles in het werk om haar klanten te verrassen met een verfrissend aanbod van tuinschermen, palen, poorten en bijbehorende accessoires. In het assortiment van ons als schutting groothandel vind je ‘cleane’ opties die van douglas hout gemaakt zijn, maar we bieden tevens spannendere varianten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bamboe schutting? Dit type omheining geeft strandpaviljoens een exotisch tintje en houdt bovendien het nodige zand tegen bij gasten.

Ben je benieuwd welke soorten omheining wij nog meer verkopen als schutting groothandel? Op deze pagina vertelt Fenceweb je meer over specificaties, het maken van een gerichte zoekopdracht en het bestelproces.

Groothandel schutting hout

Het merendeel van ons aanbod als groothandel, is een schutting van hout. Met de mondiale klimaatdoelen in het vizier, is hout een erg passende optie. Hout is namelijk een duurzame grondstof, waarbij de circulariteit erg goed op orde is. Daarnaast slaat hout grote hoeveelheden CO2 op, wat een positieve uitwerking heeft op de leefomgeving. Aangezien er over smaak niet te twisten valt, hebben wij als groothandel allerlei varianten van de schutting van hout op voorraad.

De grenen poort inclusief hang en sluitwerk 100 x 190 cm is een schutting van hout waar veel vraag naar is bij Fenceweb. Mede dankzij de noest in het oppervlak, is dit een erg natuurlijke schutting. Bij alle pakketten die wij versturen, krijg je standaard een handig instructieboekje meegeleverd. Deze handleiding is zo geschreven, dat alle stappen logisch in elkaar opvolgen.

Schutting groothandel

Schutting groothandel Fenceweb heeft een handig filtermenu aangebracht op de pagina, zodat jij als ondernemer de zaken kunt aanklikken die jij belangrijk vindt. Vind je het mooi als een schutting een redelijke hoogte heeft? Vink dan de bolletjes af met een aanzienlijke hoogte. Andere elementen die je onder andere kunt specificeren, zijn het aantal planken, de manier van behandeling en de maat sleutels.

Met deze willen we al onze klanten voorzien van een gepersonaliseerde pagina met zoekresultaten. Hierdoor hopen we dat je minder lang hoeft te dubben over de schutting van jouw voorkeur en het maken van een keuze zo gemakkelijker wordt.

Schuttingen douglas

Schuttingen van douglas hout zijn eveneens een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Dit type hout heeft een aanzienlijke levensduur, wordt gekenmerkt door zijn grote mate van hardheid en geeft de omgeving eromheen een Scandinavisch tintje. Door zijn lichte voorkomen, geef je tuinen en parken een bepaalde dynamiek mee. Ter behoud van de schutting, raadt Fenceweb je aan om het oppervlak te behandelen met beits of impregneer.

Fenceweb

Als professionele schutting groothandel, wil Fenceweb dat het jou aan niets ontbreekt tijdens de montage. Om die reden hebben wij ook allerlei toebehoren aan. Zo kun je tijdens de montage doorwerken, zonder een tussentijds bezoekje te hoeven brengen aan de bouwmarkt. Ben je benieuwd naar onze prijzen? Log dan in met je persoonlijke account bij Fenceweb.

Hulp Nodig?